Tiplijn: 06-19541384

Doorrijder en getuigen van aanrijding in Alblasserdam gezocht (filmpje)

0

ALBLASSERDAM – Tijdens de schoorsteenbrand in de W.B. van der Veldenstraat in Alblasserdam op maandagavond 12 februari 2024 is de bestuurder of bestuurster van een rode auto tegen een geparkeerde auto gebotst. Dit gebeurde op de kruising Biezenkamp / W.B. van der Veldenstraat. De eigenaar van de geparkeerde auto heeft de doorrijder nog geprobeerd te vinden, maar heeft deze niet meer aangetroffen. De aanrijding is vastgelegd op camerabeelden. Ook is de auto onder meer te zien op camerabeelden op de nabijgelegen Van Hogendorpweg. De doorrijder en eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij de gedupeerde. Dit kan via [email protected] / 0640092253.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer