Tiplijn: 06-19541384

Dubbele aanrijding met gewonden in Zwijndrecht; monument Nikita (10) beschadigd geraakt

0

ZWIJNDRECHT – Op de Munikkensteeg in Zwijndrecht zijn woensdagochtend 7 februari 2024 in korte tijd twee ongevallen gebeurd. Daarbij zijn meerdere mensen gewond geraakt. De bestuurder van een oldtimer, een 64-jarige man, raakte vermoedelijk onwel. Hij reed door de berm en botste tegen een boom. Een automobilist die getuige was van het eenzijdige ongeval, stopte om te helpen. De achterligger van hem week uit en remde af. De auto dáárachter botst vervolgens in volle vaart achterop de ‘uitwijker’, waardoor de voorste, middelste en achterste auto beschadigd raakten.

De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De onwelgeraakte man, die met zijn oldtimer tegen de boom was gereden, is door de hulpdiensten uit zijn auto bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto die achterop de uitwijkende automobilist botste, raakte ook gewond.

Bij het ongeval is het bermmonument van Nikita Boudewijn (10) flink beschadigd geraakt. Nikita overleed in 2009, nadat zij de weg overstak en werd aangereden door een auto.

Foto’s: Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer