Tiplijn: 06-19541384

Boerenprotest langs de N214 bij Noordeloos

1

MEERKERK/NOORDELOOS – Op de kruising Parallelweg / N214 bij Noordeloos en Meerkerk hebben boeren maandagavond 5 februari gedemonstreerd. Veel trekkers stonden opgesteld naast de afrit van de A27 en er was een kampvuur gemaakt. Veel politie kwam ter plaatse en ook de brandweer rukte uit. Rond 22.15 uur kwamen de politie en brandweer in actie en werd het vuur gedoofd. De sfeer was gemoedelijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Jan de Leeuw on

    Dit afval in brand steken leidt tot kankerverwekkende rookwolken en is gevaarlijk. Bij Herwijnen leidde dit tot een botsing op de A15 en moesten mensen gewond naar het ziekenhuis. Door de extra kosten van politie en brandweer gaan de belastingen omhoog. Boeren verliezen door deze acties alle sympathie. Ze kunnen beter protesteren bij de voer-industrie die woekerwinsten maken zoals Koen de Heus van De Heus diervoeder (nummer 5 van de Quote 500 met 1,7 miljard euro). Boeren betalen teveel voor het diervoer en burgers teveel voor de producten.

Reageer