Tiplijn: 06-19541384

Vangrail geramd en voertuig op z’n kant bij ongeval op A16

0

DORDRECHT – Bij een ongeval op de A16 richting Dordrecht is een geleiderail geramd en ligt een voertuig op z’n kant. Het ongeval gebeurde even na 19.00 uur op de rijbaan richting Rotterdam, ongeveer een kilometer voor de afrit Dordrecht/’s-Gravendeel. De politie, ambulancedienst en Rijkswaterstaat zijn uitgerukt. Op een foto van Rijkswaterstaat is te zien dat de geleiderail geramd is en een voertuig op z’n kant ligt. Daarom zijn twee van de drie rijstroken afgesloten en geldt op de overbleven rijstrook een snelheidsbeperking. Rijkswaterstaat geeft aan rekening te houden met een vertraging van zo’n halfuur. Of het gaat om een eenzijdig ongeval of dat er meerdere voertuigen betrokken zijn, is nog onduidelijk.

Foto: Rijkswaterstaat.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer