Tiplijn: 06-19541384

Man crasht met gestolen bus bij Noordeloos tijdens achtervolging

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft maandagavond 5 februari 2024, na een wilde achtervolging door de Alblasserwaard, een man opgepakt op de N214 bij Noordeloos. De man reed in een gestolen voertuig bij Alblasserdam. De Belgische werkbus werd door de politie opgemerkt dankzij een ANPR-hit op het kenteken. De bus bleek te zijn gestolen. De Landelijke Eenheid van de politie startte een achtervolging en vroeg direct assistentie in de regio. Met snelle interventievoertuigen, een politiemotor en diverse andere politievoertuigen werd geprobeerd de verdachte tot stoppen te dwingen. Ook de politiehelikopter werd hierbij ingezet.

Op de N214 ter hoogte van Noordeloos crashte de man. Hij sprong uit het voertuig en sloeg op de vlucht. De man klom over een schutting en rende richting de voetbalvelden. Vanuit de politiehelikopter kon men alles goed volgen en op die manier konden de agenten op de grond de goede kant op worden gestuurd.

De man werd in de boeien geslagen en is meegenomen naar het politiebureau. De gestolen bus wordt door een berger meegenomen en wordt door de politie onderzocht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer