Tiplijn: 06-19541384

Fietsster raakt gewond bij ongeval op Brug over de Noord bij Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – Een 20-jarige vrouw is zaterdagavond 3 februari 2024 gewond geraakt op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De vrouw kwam met haar fiets ten val door een kratje dat op het fietspad lag. Naar alle waarschijnlijkheid is het kratje afkomstig van de fiets van een dronken jongeman die een paar minuten eerder bij de trappen van de brug ten val kwam met zijn fiets. De 20-jarige vrouw is gewond geraakt aan haar hoofd. Een jongeman, die net klaar was met werken, bood hulp aan zowel de gewonde vrouw als even eerder aan de dronken jongen. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is door de hulpverleners over de vangrail getild en meegenomen door een ambulance.

Foto’s: Twan Beukers en Peter Stam.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer