Tiplijn: 06-19541384

Sportvliegtuigje verliest cockpit en maakt noodlanding in weiland tussen Langerak en Goudriaan

0

GOUDRIAAN – Een sportvliegtuigje heeft donderdagmiddag 1 februari 2024 een noodlanding moeten maken in een weiland tussen Langerak en Goudriaan. Het vliegtuigje landde op een weiland langs de Boonevlietweg, nadat de cockpit van het vliegtuigje er vanaf vloog. De brandweer, politie en ambulance rukten even voor 14.00 uur uit voorzorg uit. De piloot is nagekeken door ambulancepersoneel, hij is slechts lichtgewond geraakt, laat een woordvoerder weten.

Waar de cockpit is terechtgekomen is nog onduidelijk. Een politiehelikopter zal hier nog vanuit de lucht naar zoeken. De luchtvaartpolitie is ter plaatse. Er wordt gekeken hoe het vliegtuigje uit het weiland kan worden gehaald.

Update volgt

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer