Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Gorinchem voor medische hulp

0

GORINCHEM – Maandagmiddag 29 januari 2024 is een traumahelikopter in Gorinchem geland vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Elisabeth Kuyperstraat. De traumahelikopter werd omstreeks 15.15 uur opgeroepen ter assistentie aan de ambulancedienst. Ook meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. De helikopter landde op een grasveld aan de Dalem Donk. Het slachtoffer is na behandeling met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Bij het transport naar het ziekenhuis reed de arts van de traumahelikopter mee in de ambulance. Om met de ambulance zo snel en veilig mogelijk bij het ziekenhuis aan te komen werd de linkerrijstrook op de A15 tussen Gorinchem en Rotterdam afgesloten met een rood kruis. Een auto van de verkeerspolitie begeleide het spoedtransport. Wat de toestand van het slachtoffer op dit moment is, is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer