Tiplijn: 06-19541384

Politie vindt drugs in snoepgoed in Zwijndrecht; 2 bewoners aangehouden

0

ZWIJNDRECHT  – De politie heeft op maandag 22 januari 2024 vier aanhoudingen verricht in een onderzoek naar verdovende middelen. Het gaat om een 26-jarige vrouw en 31-jarige man uit Zwijndrecht, een 35-jarige man uit Diemen en een 44-jarige man uit Voorschoten. Zij worden verdacht van het produceren van en/of handelen in verdovende middelen. Dat meldt de politie maandag 29 januari 2024 in een persbericht.

Enige tijd geleden kwam bij de politie een melding binnen, waarin werd aangegeven dat er in een woning in Zwijndrecht grote hoeveelheden snoepgoed met daarin (vermoedelijk) verdovende middelen verwerkt, werden opgeslagen. De politie startte hierop een onderzoek, waarin bewijsmateriaal verzameld kon worden. Op 22 januari werden de 26-jarige vrouwelijke en 31-jarige mannelijke bewoner van de woning aangehouden. Er volgde een doorzoeking in de woning, waarbij er grote hoeveelheden snoepgoed met daarin vermoedelijk verdovende middelen werden aangetroffen. Dit snoepgoed is in beslag genomen en wordt getest door de Forensische Opsporing op de aanwezigheid van verdovende middelen.

In hetzelfde onderzoek kwam ook een bedrijfspand in Nederhorst den Berg in beeld. Ook in dit pand heeft op 22 januari een doorzoeking plaatsgevonden. Hier werden grote hoeveelheden koekjes en snoepjes aangetroffen waarvan eveneens het vermoeden bestaat dat daarin verdovende middelen zitten. Ook werden er henneptoppen aangetroffen. Hierop zijn een 35-jarige man uit Diemen en 44-jarige man uit Voorschoten aangehouden. Tijdens de doorzoeking in hun woningen werd eveneens dergelijk snoepgoed aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer