Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen ramt geleiderail op de A15; lange files tussen Gorinchem en Leerdam

0

GORINCHEM – Op de A15 tussen Gorinchem en Leerdam is vrijdag 26 januari aan het begin van de middagspits een vrachtauto in de middenberm geraakt. De vrachtauto raakte even na 16.30 door een nog onbekende oorzaak hard in de geleiderail. De geleiderail kon voorkomen dat de vrachtwagen op de andere weghelft terecht kwam.

Niemand raakte gewond. Wel moest een bergingsbedrijf er aan te pas komen om de vrachtwagen weer uit de geleiderail te halen. In de tussentijd was er op de snelweg A15 in beide richtingen een behoorlijke file ontstaan. Op het stuk tussen Gorinchem en Leerdam sloot Rijkswaterstaat de linker rijstrook af, wat voor meer dan een half uur vertraging zorgde. Een behoorlijk stuk van de geleiderail zal moeten worden vervangen. De verwachting is dat dit komende nacht zal gebeuren door middel van een spoedreparatie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer