Tiplijn: 06-19541384

Politie deelt beelden van brandstichting in Papendrecht; wie is deze man?

1

PAPENDRECHT – Op de Stellingmolen in Papendrecht werd op 13 augustus 2023 een personenauto in brand gestoken. De dader staat goed op beeld. De politie is op zoek naar deze man.

Op de beelden is te zien dat de dader op zondag 13 augustus 2023 aan de Stellingmolen uit een Hyundai stapt. Hij rommelt wat en giet vervolgens een vloeistof uit een jerrycan over de auto. Daarna gooit hij iets naar binnen en vlucht. Korte tijd later ontploft er iets en staat het voertuig meteen in lichterlaaie.

Lichterlaaie
De vlot aanwezige brandweer blust de brand snel, maar toch raken andere auto’s beschadigd. Het is nog onduidelijk of de man die de brand sticht, de auto ook tussen donderdag 10 en zaterdag 12 augustus in Breda heeft gestolen. Heeft u een tip over deze zaak, meldt u zich dan bij de politie via dit formulier.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. “De vlot aanwezige brandweer blust de brand snel, maar toch raken andere auto’s beschadigd.” Voor mijn beeldvorming, welke andere auto’s raken er precies beschadigd? Ik kan me namelijk moeilijk voorstellen dat die zwarte auto, een paar vakken verderop, ook beschadigd is geraakt.

Reageer