Tiplijn: 06-19541384

Meisje aangereden op kruising in Alblasserdam; bestuurder van voertuig gezocht

0

ALBLASSERDAM – Maandagochtend 22 januari 2024 is rond 08.00 uur een meisje aangereden. Het meisje fietste over de Van Eesterensingel in Alblasserdam en werd aangereden door een “wit/zilveren auto/busje” die vanaf de Dam / Plantageweg kwam. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Vreeken Voetzorg en Schoenen in Plantage 45. “Helaas is de persoon doorgereden. Mijn dochter maakt het lichamelijk goed, maar is vreselijk geschrokken. Haar fiets is total loss. Is er iemand die hier toevallig getuige is geweest?,” vraagt de moeder zich af. De doorrijder en eventuele getuigen kunnen zich melden via 0640092253 of [email protected].

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer