Tiplijn: 06-19541384

Zes auto’s verwoest door brand bij autodealer in Gorinchem

0

GORINCHEM – Zes voertuigen zijn in de nacht van maandag 22 op dinsdag 23 januari 2024 verwoest door een brand bij een autodealer in Gorinchem. De wagens stonden geparkeerd naast een autobedrijf aan de Edisonweg op bedrijventerrein Oost I. De brandweer werd rond 02.45 uur gealarmeerd. De brand werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en ook een schuimblusvoertuig kwamen met spoed ter plaatse.

Bij aankomst van de brandweer stonden al verschillende auto’s in brand. De brandweer voorkwam dat het vuur oversloeg op het naastgelegen bedrijfspand. Tenminste zes voertuigen zijn door het vuur verwoest. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De politie doet hier onderzoek naar.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer