Tiplijn: 06-19541384

Overleden vrouw en zwaargewonde man aangetroffen in woning Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Busschieterstraat in Gorinchem zijn dinsdagavond 23 januari een overleden vrouw en een zwaargewonde man aangetroffen. Het gaat om de 27-jarige bewoonster van de woning. De zwaargewonde man is een man van 26 jaar uit Vlaardingen.

Kort na 19.00 uur werden meerdere ambulances en de politie naar de woning gestuurd. Na reanimatie kon de man met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is ter plaatse overleden. De omgeving van de woning is afgezet. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Op dit moment kan de politie nog niet aangeven of het om een misdrijf zou gaan. Verder onderzoek zal dat moeten uitwijzen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer