Tiplijn: 06-19541384

Politieonderzoek bij woning waar vrouw in kist op zolder werd gevonden in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft zondag 21 en maandag 22 januari 2024 uitgebreid onderzoek gedaan in een woning aan Ruys de Beerenbrouckstraat in Zwijndrecht. In de woning werd afgelopen zaterdag een 60-jarige vrouw aangetroffen, die als vermist was opgegeven. De vrouw lag in een kist, had ernstig zuurstof tekort en is in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Vrijdagavond werd de vrouw als vermist opgegeven door een naaste van haar. Nadat de melding van de vermiste vrouw binnenkwam, zijn er meerdere eenheden een zoektocht gestart. In de lucht en op het water werd er meegekeken en gezocht.

Na een grote zoektocht is de vrouw zaterdagochtend gevonden op de zolder in haar woning. Ze was er volgens de politie niet best aan toe. Een 73-jarige man die in de woning was, is aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht.

De forensische opsporing van de politie heeft in de afgelopen dagen zeer uitgebreid sporenonderzoek gedaan in de woning van het slachtoffer en de verdachte. Elk detail is vastgelegd en onderzocht. Toch heeft de politie de zaak nog niet helemaal rond. Er is inmiddels al gesproken met meerdere buurtbewoners en de politie is bezig om helder te krijgen wat zich hier precies heeft afgespeeld.

Mensen die nog waardevolle informatie hebben over deze zaak en nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer