Tiplijn: 06-19541384

A15 bij afslag Alblasserdam tijd afgesloten na ongeval; tunnel dicht door hoogtemelding

0

ALBLASSERDAM – De A15 ter hoogte van de afslag Alblasserdam is maandagmiddag 22 januari 2024 enige tijd afgesloten geweest in verband met een ongeval. Een automobilist botste tegen zijn voorligger en raakte lichtgewond. De man is nagekeken door ambulancepersoneel. De inzittenden van de voorste auto bleven ongedeerd. De achterste auto raakte dusdanig beschadigd, dat deze door een bergingsbedrijf afgevoerd moest worden. Het ongeval gebeurde op de A15 richting Gorinchem. Tijdens het ongeval werd ook de Noordtunnel enige tijd volledig afgesloten in verband met een melding over een te hoge vrachtwagen. De weg is inmiddels vrijgegeven.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer