Tiplijn: 06-19541384

Vrouw van knotploeg in Oud-Alblas raakt gewond bij ongeval langs Beemdweg

0

OUD-ALBLAS – Een vrijwilligster van de knotploeg Alblas is zaterdag 20 januari 2024 gewond geraakt, nadat zij bekneld kwam te zitten tussen een shovel bij een boerderij aan de Beemdweg in Oud-Alblas. De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Eerder op de ochtend raakte een man lichtgewond aan zijn hoofd door een tak. Eerder deze week moest de ambulance op pad voor een vrijwilliger van dezelfde knotgroep, omdat hij onwel was geraakt. Knotgroep Alblas bestaat uit tientallen enthousiaste natuurliefhebbers die wilgen knotten voor boeren en voor het Waterschap. Zij zorgen er met elkaar voor dat het landschap zijn oud-Hollandse uitstraling behoudt, daarnaast vinden zij het fijn om in de natuur te werken, het gezellig met elkaar te hebben en in beweging te blijven.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer