Tiplijn: 06-19541384

Vermiste vrouw aangetroffen op zolder in Zwijndrecht; man aangehouden

0

ZWIJNDRECHT – De 60-jarige vrouw uit Zwijndrecht die werd vermist, is zaterdagochtend 20 januari 2024 aangetroffen in een kist op zolder van een woning aan de Ruys de Beerenbrouckstraat. De vrouw is er slecht aan toe en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De Zwijndrechtse werd sinds vannacht gezocht. Onder meer een politiehelikopter werd ingezet. Ook ging de brandweer in de buurt te water om naar de vrouw te zoeken. Met duikers en wateroppervlakteredders werd in het water en onder het ijs gezocht.

Halverwege de ochtend werd de zestiger aangetroffen op zolder van een woning. Of dit haar eigen woning is of de woning van iemand anders, is nog niet duidelijk. In de woning was ook een man aanwezig. “De man is aangehouden om te kijken wat zijn rol hierin is geweest,” zo laat een woordvoerster van de politie zaterdag 20 januari 2024 weten.

Foto’s: Gerard van Helden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer