Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken massaal uit naar verlaten voertuig te water in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Langs het Kijfhoek in Zwijndrecht is donderdagavond 18 januari een auto in de sloot aangetroffen. Rond 20.15 uur deed een voorbijganger een melding bij de hulpdiensten. Die namen de melding meteen serieus en rukten massaal uit. De brandweer rukte met onder meer een duikteam uit en ook een traumahelikopter werd naar Zwijndrecht gestuurd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er echter niemand meer in of bij het voertuig aanwezig te zijn. De bestuurder en eventueel andere inzittenden hadden zelfstandig de plaats van het ongeval al verlaten. De inzet van de hulpdiensten bleek dan ook voor niets. Het verlaten van de plaats van een ongeval is strafbaar volgens artikel 7 van de wegenverkeerswet. De politie doet verder onderzoek naar de eigenaar van de auto.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer