Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten zoeken rondom wak in Hendrik-Ido-Ambacht na vondst van slippers

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer, politie en ambulancedienst zijn woensdagochtend 17 januari 2024 met spoed uitgerukt naar de Gemeenlandskade in Hendrik-Ido-Ambacht. Een man had langs de slootkant een paar slippers zien staan en daarbij was ook een wak te zien in de bevroren sloot. De man belde voor de zekerheid de politie. Niet veel later werd de situatie opgeschaald naar ‘mogelijk persoon te water’ en werd er opgeschaald. De duikers en wateroppervlakteredders van de brandweer maakten diverse zoekslagen in de sloot. Een deel van het ijs werd weggebroken om beter te kunnen zoeken. Na enige tijd werd geconcludeerd dat er niemand in het water of onder het ijs lag. De slippers zijn door de politie meegenomen. De zoekactie is inmiddels beëindigd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer