Tiplijn: 06-19541384

Man raakt met Porsche te water op weg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk

0

STREEFKERK – Een 19-jarige man uit Bleskensgraaf is maandagavond 15 januari 2024 met een Porsche te water geraakt langs de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. Dit gebeurde tijdens een winterse bui, waarbij het wegdek behoorlijk glad was. De politie en de ambulancedienst werden aan het begin van de avond opgeroepen voor een voertuig te water.

De bestuurder reed richting Nieuw-Lekkerland en raakte ter hoogte van de Halfweg de macht over het stuur kwijt. Via de andere weghelft kwam hij in de berm en daarna in een sloot terecht. De man wist zelf uit de auto te komen. Hij liep een nat pak op en werd opgevangen bij de naastgelegen boerderij.

De politie reed zich met de politiebus enkele meters voor het ongeval vast in de berm. Voor de politie en de voor de Porsche is een bergingsbedrijf opgeroepen.

Foto’s: Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer