Tiplijn: 06-19541384

Kortsluiting bij gasfornuis in woning in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Busschieterstraat in Gorinchem is in de nacht van zondag 14 op maandag 15 januari 2024 door kortsluiting een klein brandje ontstaan. De brandweer werd omstreeks 01.20 uur in eerste instantie gealarmeerd voor een gaslekkage. Enkele minuten later bleek er ook sprake van brand. De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse.

Bij het gasfornuis in de keuken van de woning was door kortsluiting in een elektrische stekker brand ontstaan. De brandweer plaatste een zogenaamde smokestopper. Dit is een gereedschap dat ervoor zorgt dat rook zich niet verder door het pand kan verspreiden. Het brandje was snel onder controle. De woning is geventileerd. Er vielen geen gewonden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer