Tiplijn: 06-19541384

Grote brand langs Zuidzijde in Goudriaan

0

GOUDRIAAN – Er is zondagmiddag 14 januari 2024 brand uitgebroken bij een vrijstaande woning aan de Zuidzijde in Goudriaan. Een bank onder een luifel is in brand gevlogen, en doorgeslagen naar de kap van het dak. De bewoners konden veilig buiten komen. De brandweer schaalde op naar grote brand en kwam met veel eenheden ter plaatse.

De brandweer moest ruimte maken om de brand goed te kunnen blussen. Hiervoor werden onder andere dakpannen verwijderd. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners bij te staan. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Team brandonderzoek kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Max Liet, Twan Beukers, Rick Groenendijk.

Video: Twan Beukers & Max Liet

 

 

 

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer