Tiplijn: 06-19541384

Drie aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Jacques Perkstraat in Gorinchem heeft de politie dinsdagmiddag 2 januari 2024 een hennepkwekerij aangetroffen. Een politiewoordvoerder laat weten dat er drie personen zijn aangehouden. In de woning zijn ongeveer 150 hennepplanten aangetroffen.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om metingen uit te voeren. Nadat de brandweer het pand had vrijgegeven is de hennepkwekerij ontmanteld. Hoe de politie de hennepplanten op het spoor is gekomen is niet bekend. Agenten doen ter plaatse onderzoek. De hennepplanten en de bijbehorende spullen zullen worden vernietigd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer