Tiplijn: 06-19541384

Brandweer bekogeld met vuurwerk tijdens blussen in Dordrecht

0

DORDRECHT – In Dordrecht zijn op zondagavond 31 december hulpverleners bekogeld tijdens hun werkzaamheden. De brandweer kreeg rond 22.30 uur een melding van een autobrand aan de Maasstraat in Dordrecht. Ter plaatse bleek het niet te gaan om een autobrand, maar om een aantal in brand gestoken pallets en ander afval.

Toen de brandweer het brandje wilde blussen, werden ze bekogeld met vuurwerk. De politie moest met meerdere eenheden in actie komen om de veiligheid van de brandweerlieden te kunnen garanderen. Pas na een kort optreden door de politie kon de brandweer beginnen met blussen. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer