Tiplijn: 06-19541384

Achteruitrijdende auto botst tegen passerende lijnbus in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een lijnbus is vrijdag 29 december aan het begin van de middag flink beschadigd geraakt op de Merwedestraat in Dordrecht. Rond 12.45 uur reed een achteruit rijdende autotransporter tegen de passerende lijnbus. De lijnbus raakte aan de zijkant beschadigd. In de lijnbus zaten op het moment van de aanrijding meerdere passagiers.

Voor de zekerheid kwam een ambulance met spoed ter plaatse. Zeker één persoon is ter plekke nagekeken op eventuele verwondingen. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis voor niemand noodzakelijk. De verzekering zal zich verder buigen over de schuldvraag.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer