Tiplijn: 06-19541384

Geparkeerde auto in Dordrecht gaat in vlammen op

0

DORDRECHT – Een geparkeerde auto aan de Maarten Harpertsz. Trompweg in Dordrecht is donderdagavond 28 december vrijwel volledig uitgebrand. Rond 23.00 uur ontstond er door nog onbekende oorzaak brand in het voertuig. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al vrijwel volledig in brand.

De bestuurder van de auto die naast het brandende voertuig geparkeerd stond, kon de auto nog net op tijd verplaatsen. Aan de andere kant stond een geparkeerde taxibus die wel de nodige schade op liep door de brand. De politie onderzoekt of er sprake zou kunnen zijn van brandstichting.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer