Tiplijn: 06-19541384

Vrouw onder invloed botst met auto tegen rimpelbuisobstakelbeveiliger op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een vrouw is in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 december 2023 met haar auto tegen een rimpelbuisobstakelbeveiliger (RIMOB) op de A15 bij Alblasserdam gebotst. Het ongeval gebeurde rond 04.50 uur op de snelweg richting Gorinchem, ter hoogte van de afslag Alblasserdam. De politie, ambulancedienst en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse voor hulp.

Een blaastest van de politie wees uit dat de vrouw alcohol had genuttigd. De automobiliste is aangehouden voor rijden onder invloed. De RIMOB, die in dit geval als puntstuk van de vangrail was geplaatst, is een constructie die op autosnelwegen wordt gebruikt om de botsingsenergie te absorberen.

De RIMOB, die goed zijn werd heeft gedaan, zal vervangen moeten worden. In 2021 werd ‘ie ook al eens geramd door een automobilist.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer