Tiplijn: 06-19541384

Mogelijke overval op nagelstudio in Zwijndrecht blijkt capuchonverwarring

4

ZWIJNDRECHT – Meerdere politie-eenheden zijn donderdagavond 21 december uitgerukt voor een melding van een mogelijke overval aan de Passage in Zwijndrecht. Een getuige zag twee mensen met een capuchon op naar binnen gaan en vond dit verdacht, omdat er buiten ook nog twee jongens stonden te schuilen. De getuige belde de politie, die met spoed ter plaatse ging. Daar werd al snel duidelijk dat er van een overval geen sprake was. De twee mensen waren met capuchon op binnengekomen vanwege de regen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Kun je nagaan hoe deze capuchonklootzakjes onze wereld hebben veranderd.

    We zijn bang maar onze linkse politici hebben schijt aan het NEDERLANDSE volk.

    Denk hier maar eens goed over na.

  2. Blij dat er nog oplettende mensen rondlopen in dit land want voor hetzelfde geld was er wel iets aan de hand geweest!

  3. Mensen kom op. Het is kl*te weer en dan vinden mensen het raar en verdacht als je een capuchon op hebt..
    Ik heb medelijden met mensen die zich zo laten leiden door angst!

  4. @Bets, de laatste keer dat er linkse partijen in de regering zaten was het kabinet Kok 2, dat was tot en met 2002. Er zitten dus al ruim 21 jaar geen linkse politici aan de macht. Dus alles wat je vandaag de dag hebt is met dank aan midden (CDA en D66) en rechts (VVD). Tenzij je zelf extreem rechts bent, dan is iedere andere partij links. Eerst even onderzoek doen, dan pas roeptoeteren.

Reageer