Tiplijn: 06-19541384

Poes dood na explosie bij woning in Papendrecht; zoektocht naar daders

0

PAPENDRECHT – Onbekenden hebben in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 december 2023 een explosie en brand veroorzaakt bij een woning aan de Stellingmolen in Papendrecht. Rond 03.30 uur vlogen een deur en ruiten uit de woning. Vervolgens ontstond er brand. De brandweer schaalde op naar middelbrand en heeft de brand geblust. Een poes heeft de explosie en brand niet overleefd.

De politie doet onderzoek en heeft met buurtbewoners gesproken. Voor zover nu bekend wordt er gezocht naar in ieder geval twee verdachten, die zouden zijn weggerend richting de Veerweg. Tips over de zaak of camerabeelden zijn welkom via 0900-8844.

Foto’s en video: Twan Beukers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer