Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt mannen aan bij Alblasserdam voor gooien van pakketje over gevangenismuur

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondag 17 december 2023 twee mannen aangehouden langs de A15 bij Alblasserdam op verdenking van het gooien van een pakketje over de muur van de gevangenis bij Dordrecht. Een persoon zag de verdachten wegrijden in een auto, nadat er een pakket over de gevangenismuur was gegooid. 112 werd gebeld en juist op dat moment rijden agenten op de N3 en zij zien de auto die aan het signalement voldoet, langs rijden.

“Op de A15 ter hoogte van Alblasserdam konden we het voertuig aan de kant krijgen. De twee inzittenden hadden een niet al te geloofwaardig verhaal over waar zij vandaan kwamen.

De collega’s van Politie Dordrecht zijn direct aan de slag gegaan met het verzamelen van informatie en daaruit bleek dat we wel degelijk de goede personen aan de kant hadden. Een 18-jarige man uit Rotterdam en een 19-jarige man uit Spijkenisse werden aangehouden. Zij worden verhoord en het Openbaar Ministerie neemt een beslissing over de afdoening,” zo laat de politie van Drechtsteden Buiten weten.

Wat er in het pakketje zat dat over de muur werd gegooid, is nog niet bekend.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer