Tiplijn: 06-19541384

Dronken vrachtwagenchauffeur ramt auto’s; politie neemt vrachtwagen in beslag

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft deze week een vrachtwagen van een bedrijf uit Alblasserdam in beslag genomen, nadat een chauffeur hiermee een aanrijding had veroorzaakt op de kruising N3 / A15 ter hoogte van Papendrecht en Oud-Alblas. De Roemeense vrachtwagenchauffeur botste tegen twee voertuigen en reed vervolgens door.

De politie wist de man en zijn voertuig te achterhalen. De chauffeur bleek behoorlijk dronken te zijn. Hij blies 725 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht, terwijl voor hem een maximum geldt van 220 microgram.

Het onderzoek naar de aanrijding is nog steeds gaande, zo laat de politie vrijdag 15 december 2023 weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer