Tiplijn: 06-19541384

Deelauto botst tegen lantaarnpaal bij station Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht is vrijdagmiddag 15 december een auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Het ongeval gebeurde even na 14.30 uur. Vermoedelijk kwam het voertuig vanuit de richting van de Dokweg waarna het voertuig ter hoogte van het station door nog onbekende reden tegen de paal botste. Omdat er na het ongeval even sprake van leek te zijn dat de auto in brand zou vliegen, werd de brandweer met spoed gealarmeerd. Er bleek echter geen brand te zijn ontstaan na het ongeval.

Wel raakte de auto, een elektrische deelauto, zwaar beschadigd. De brandweer heeft de auto veilig gesteld waarna het voertuig door een bergingsbedrijf is afgevoerd. Voor zover bekend raakte de bestuurder bij het ongeval niet gewond. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer