Tiplijn: 06-19541384

Bedrijfsbus botst achterop auto op N915 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De bestuurder van een bedrijfsbus is donderdagochtend 14 december 2023 met zijn voertuig achterop een personenauto gebotst. In die personenauto zaten twee vrouwen. Het ongeval gebeurde aan het begin van de ochtend op de N915 / Grote Beer in Alblasserdam. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Eén van de vrouwen heeft medische zorg in de ambulance gekregen. De twee andere betrokkenen bleven ongedeerd. Het ongeval gebeurde door onoplettendheid. De bestuurder van de bedrijfswagen zag te laat dat het verkeer voor hem stilstond en stond te wachten voor het rode verkeerslicht. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd, dat ze door een bergingsbedrijf van de weg gehaald moesten worden.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer