Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt bromfietser die vorige maand betrokken was bij een aanrijding in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie is op zoek naar de bestuurder van een bromfiets die op donderdag 16 november omstreeks 20.15 uur betrokken is geweest bij een aanrijding met een voetganger. Dit gebeurde op de Tiendweg in Hardinxveld-Giessendam. De voetganger raakte hierbij gewond.

Het zou gaan om een zwartkleurige bromfiets. De bestuurder droeg die dag een donkerkleurige capuchon en had een tasje met witte hengsels bij zich. De bestuurder van de bromfiets is er na de aanrijding door onduidelijke redenen vandoor gegaan. Weet u wie dit is geweest of bent u getuige geweest van de aanrijding, nu bijna 4 weken geleden, meldt u zich dan bij de politie via nummer 0900-8844. Het is niet bekend waarom de politie nu pas met de getuigenoproep komt.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer