Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man aan op Scheldeplein in Alblasserdam; auto doorzocht

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdag 13 december 2023 een man uit Alblasserdam aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De aanhouding vond plaats op het Scheldeplein in Alblasserdam. Of de man onder invloed van drugs en /of alcohol was, kon een woordvoerder van de politie woensdagavond nog niet vertellen. Na de aanhouding werd de auto van de Damdorper volledig doorzocht. Elke ruimte werd bekeken. Waar de agenten naar op zoek waren en of er iets is aangetroffen, is ook nog onduidelijk. Mogelijk volgt daar later nog meer informatie over.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer