Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt spoorloper in Dordrecht aan: ”Ik moest naar het centraal station”

0

DORDRECHT – Woensdag aan het einde van de middag heeft de politie in Dordrecht een 39-jarige man aangehouden. Net na 17.00 uur ontving de politie een verontrustende melding dat er een man over het spoor zou lopen ter hoogte van het Halmaheiraplein.

Meerdere politie-eenheden en ook een politiehelikopter werden direct ingezet om de man te lokaliseren. De politie trof de man inderdaad aan, waarop hij is aangehouden. De man verklaarde zelf dat hij naar het centraal station van Dordrecht onderweg was. Het is niet bekend of de man zijn trein nog gehaald heeft.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer