Tiplijn: 06-19541384

Man zwaargewond na bedrijfsongeval in Groot-Ammers

0

GROOT-AMMERS – Bij een bedrijf aan de Energieweg in Groot-Ammers is woensdagochtend 29 november een persoon zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Het ongeval gebeurde rond 08.45 uur op het buitenterrein van het bedrijf.

Volgens de politie zou de man “enkele meters” naar beneden zijn gevallen. Vanwege de ernst van het ongeval kwamen twee ambulances en een traumahelikopter met spoed ter plaatse. Na stabilisatie is het slachtoffer, onder begeleiding van de politie, met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. Zijn huidige toestand is niet bekend. De Nederlandse Arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer