Tiplijn: 06-19541384

Flink gaslek tijdens aanleg glasvezelkabel in Alblasserdam; brandweer met spoed op pad

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is dinsdag 28 november 2023 met spoed uitgerukt voor een flinke gaslekkage in de Mesdaglaan in Alblasserdam. Tijdens de aanleg van glasvezelkabel werd een gasleiding van ruim 10 centimeter doorsnede kapot getrokken. Het betrof een splitsing. Dit betekende dat er op drie plaatsen afgedicht moest worden. De gaslucht was goed waarneembaar in de directe omgeving. Netbeheerder Stedin kwam ter plaatse om het lek te dichten. Afgelopen donderdag moest de brandweer ook al uitrukken voor een gaslekkage in de naastgelegen Ferdinand Bolstraat. Ook daar werd tijdens graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer