Tiplijn: 06-19541384

Automobilist onder invloed van alcohol aangehouden na ongeval op industrieterrein in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op industrieterrein Avelingen-Oost in Gorinchem heeft vrijdagavond 24 november 2023 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 23.00 uur botste een automobilist tegen een geparkeerde auto. De bestuurder kwam vervolgens aan de overkant van de straat tegen een betonnen blok tot stilstand. Het geparkeerde voertuig werd door de klap de stoep op geduwd.

De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en is aangehouden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Er vielen geen gewonden. De schade aan beide voertuigen was groot. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen meegenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer