Tiplijn: 06-19541384

Kettingbotsing op A15 bij Hardinxveld; meer dan een uur vertraging

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Door een kettingbotsing op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vrijdagmiddag 24 november 2023 file ontstaan. Het ongeval gebeurde rond 14.45 uur op de rijbaan richting Gorinchem, tussen de afslagen Sliedrecht-West en Hardinxveld-Giessendam. Bij het ongeval waren ten minste vijf voertuigen betrokken.

Vier van de voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze door een bergingsbedrijf moeten worden weggetakeld. Ambulancepersoneel kijkt betrokkenen na. Het ongeval veroorzaakt flinke files in de regio, vanaf Alblasserdam staat de A15 vast en moeten weggebruikers rekenen op minstens een uur vertraging.

Foto: Rijkswaterstaat.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer