Tiplijn: 06-19541384

Gaslek tijdens aanleg glasvezelkabel in Alblasserdam; schoolkinderen voor zekerheid naar binnen

0

ALBLASSERDAM – De brandweer is donderdagochtend 23 november 2023 met spoed uitgerukt voor een gaslekkage in de Ferdinand Bolstraat in Alblasserdam. Tijdens het opengraven van de straat, in verband met de aanleg van glasvezelkabels, werd een leiding geraakt. De gaslucht was in de straat goed te ruiken en was ook waarneembaar bij het schoolplein van de naastgelegen Joannes Beukelmanschool. De kinderen die net pauze hadden en buiten aan het spelen waren, werd gevraagd om voor de zekerheid naar binnen te gaan totdat het gevaar geweken zou zijn. Netbeheerder Stedin is aanwezig om het lek te repareren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer