Tiplijn: 06-19541384

Overval op Plus ‘t Lam in Dubbeldam

0

DORDRECHT – Plus ‘t Lam in de Dordtse wijk Dubbeldam is woensdagavond 22 november 2023 overvallen. Even voor 21.00 uur, de sluitingstijd van de supermarkt aan de Dubbelsteynlaan West, kwam een man de winkel binnen, dreigde met een vuurwapen en eiste geld. De man ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor. De politie startte een zoekactie waarbij ook een politiehelikopter is ingezet.

De overvaller is volgens de politie een blanke oudere man met een grijze stoppelbaard en een slank lang postuur. Ten tijde van de overval droeg hij zwarte kleding met een capuchon, een petje en witte schoenen. Ziet u de verdachte? Bel dan 112.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer