Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt door hekwerk op de Wolpherensedijk bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een verkeersongeval op de Wolpherensedijk bij Gorinchem is woendagavond 22 november 2023 een auto door het hekwerk heen gereden. Het ongeval gebeurde rond 18.15 uur toen de bestuurder, naar eigen zeggen, even niet oplette. De man raakte bij het ongeval niet gewond. Uit een door de politie uitgevoerde blaastest bleek dat de bestuurder geen alcohol had gedronken. Bij het ongeval waren voor zover bekend geen andere weggebruikers betrokken.

Op de Wolpherensedijk gebeuren met enige regelmaat vergelijkbare ongevallen. Al meerdere keren zijn delen van het hekwerk kapot gereden bij verkeersongevallen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer