Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdammer die agent sloeg meldt zichzelf en wordt aangehouden

0

ALBLASSERDAM – De 34-jarige man uit Alblasserdam die vorige week maandag, 13 november 2023, een agent sloeg in een woning aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam is dinsdag 21 november 2023 aangehouden. De man meldde zichzelf op het politiebureau. Agenten gingen vorige week naar de dertiger toe, omdat hij nog een gevangenisstraf open had staan. Omdat de man zijn deur niet wilde openen, werd de deur met een stormram opengemaakt. Toen agenten de Damdorper binnen aan wilden houden, werd een agent geslagen. Er werd geprobeerd de man te taseren, maar dat mislukte. Intussen sprong de verdachte van zijn balkon en rende weg.

Agenten kamden de hele omgeving uit, maar troffen hem niet aan. Met behulp van een politiehelikopter werd de omgeving in kaart gebracht, maar zonder gewenst resultaat. Ook de politiehond wist de man niet te vinden. Later op de avond waren er nog diverse zichtmeldingen, maar tot een aanhouding is het toen niet meer gekomen.

De politie was in de afgelopen week op zoek naar de man en het zag er naar uit dat het een kwestie van tijd was, voordat men over zou kunnen gaan tot een aanhouding door het Team Parate Eenheid. Zover kwam het echter niet, want de man meldde zich dinsdagochtend op het bureau en werd direct aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer