Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder en fietser botsen op Banneweg in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Banneweg in Gorinchem zijn maandagavond 20 november 2023 een fietser en een bezorgscooter tegen elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 18.55 uur ter hoogte van het Lindelaantje. De man op de fiets stak de weg over en botste hierbij met de maaltijdbezorger op de scooter. Beiden kwamen vervolgens ten val.

Politie en een ambulance waren snel ter plaatse voor hulp. De betrokkenen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Zowel de bezorgscooter als de fiets liepen flinke schade op. Een andere bezorger heeft de maaltijd alsnog bezorgd. De politie hielp bij de afhandeling van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer