Tiplijn: 06-19541384

Man slaat agent, springt van balkon en vlucht; politiehelikopter zoekt mee boven Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 34-jarige man uit Alblasserdam heeft maandagavond 13 november 2023 een agent mishandeld en is daarna op de vlucht geslagen. Dat meldt de politie. Agenten wilden de dertiger aanhouden in een flatwoning aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam, omdat de man nog een gevangenisstraf open had staan. Omdat de man zijn deur niet wilde openen, werd de deur met een stormram opengemaakt. Toen agenten de man binnen aan wilden houden, werd een agent geslagen. Er werd geprobeerd de man te taseren, maar dat mislukte. Intussen sprong de verdachte van zijn balkon en rende weg.

Agenten kamden de hele omgeving uit, maar troffen hem niet aan. Met behulp van een politiehelikopter werd de omgeving in kaart gebracht, maar zonder gewenst resultaat. Ook de politiehond wist de man niet te vinden. Later op de avond waren er nog diverse zichtmeldingen, maar tot een aanhouding is het niet meer gekomen.

De geslagen agent is gewond geraakt aan zijn hoofd en arm en gaat aangifte doen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer