Tiplijn: 06-19541384

Auto met neus te water na aanrijding op de N216; traumahelikopter ingezet

0

GIESSENBURG – Langs de N216 bij Giessenburg is zaterdagochtend 11 november een auto met de neus in het water belandt. Dat gebeurde rond 11.10 uur na een aanrijding met een vrachtwagen op de kruising met de A.M.A. van Langeraadweg. De bestuurder werd na het ongeval door brandweermensen uit de auto gehaald. Vervolgens is het slachtoffer in de ambulance behandeld. Toen bleek dat ook hulp van het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter nodig was.

Het personeel van de traumahelikopter is vervolgens opgeroepen en naar Giessenburg gevlogen voor assistentie. Vervolgens is de man naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

De auto is door een bergingsvoertuig uit het water getakeld. Ook de vrachtwagen had schade. Daarom moest de melk uit de tankwagen worden overgepompt voordat de vrachtwagen is afgesleept. Verkeer kon het ongeval via één rijstrook passeren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer