Tiplijn: 06-19541384

Melding ‘val van dak’ in Nieuw-Lekkerland blijkt onwelwording te zijn

0

NIEUW-LEKKERLAND – De politie, ambulancedienst en traumahelikopter zijn vrijdag 10 november 2023 opgeroepen voor een man die mogelijk van een dak was gevallen tijdens werkzaamheden in de Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland. De man lag op de grond en was even daarvoor nog op het dak. Toen de man werd aangetroffen en tevens een epileptische aanval leek te hebben, werd 112 gebeld. Na aankomst van de hulpdiensten vertelde de man zelf dat hij niet van het dak was gevallen, maar eerst naar beneden was gegaan toen hij zich niet lekker voelde worden.

In eerste instantie konden hulpdiensten niet uitsluiten dat de man tóch gevallen was en dat hij dit zich mogelijk niet meer herinnerde. Uit camerabeelden is intussen echter gebleken dat de twintiger uit Nieuw-Lekkerland al op de grond was, toen hij onwel raakte.

De man is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer