Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt 62-jarige man aan voor bedreiging burgemeester Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft woensdagmorgen 8 november 2023 een 62-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen van burgemeester Reinie Melissant-Briene van de gemeente Gorinchem.

Op maandagmorgen 6 november was de burgemeester aanwezig op de Grote Markt in Gorinchem ter hoogte van het oude stadhuis. Daar wordt zij aangesproken en er ontstaat een discussie tussen haar en een 62-jarige Gorcumer. De man zou de burgemeester onder meer met de dood hebben bedreigd. De burgemeester heeft vervolgens aangifte gedaan van deze bedreiging. Na onderzoek is besloten de man hiervoor aan te houden.

De politie doet momenteel nog onderzoek naar de bedreiging. Er waren veel mensen getuige van het voorval. Heeft u het incident zien plaatsvinden, maar nog niet met de politie gesproken? Dan komt de recherche graag alsnog met u in contact. Neem daarvoor contact op via nummer 0900-8844 of via deze link.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer